*Generelle betingelser

Vilkår for deltagelse i et Moffesmaraton.dk løb/event

Nedenstående vilkår og betingelser gælder når du tilmelder dig og deltager i et Moffesmaraton.dk event.

Du handler med

Moffesmaraton.dk

Race director Henrik Madsen

Sociale Medier Mikio Karmann

Kontakt: henrikmadsen100@gmail.com

Persondata og fortrolighed

Du køber et startnummer i dit navn. Det er dermed personligt og kan ikke overdrages.

For mere information om, hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer persondata, henviser vi til vores Privacy Policy

Covid-19

Vi bede alle deltager tage ansvar for at overholde, de nationale og lokale retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og Politiet.

Brug af mediemateriale

Til et moffesmaraton.dk event kan vi yde en service ved at tage billeder, videoer af deltagerne. Alt materiale bliver offentligt tilgængeligt og må ikke benyttes af andre end moffesmaraton.dk til kommerciel brug. Som deltager accepterer du også at du kan indgå i moffemaraton.dks marketings materiale. Du kan til en hver tid bede om at få et billede slettet. Vi benytter oftest social media platforme, som Facebook, Youtube, Instagram, LinkedIn, mm.

For tilladelse til brug af fotos, kontakt venligst moffesmaraton.dk på henrikmadsen100@gmail.com

Hunde og udstyr

Vi frabeder os deltagelse af hunde og pladskrævende udstyr (fx trækvogn)

TILMELDINGSBETINGELSER

Bekræftelse og kontrol af tilmelding sker via Mobilepay. Kontroller venligst nummeret, da du selv er ansvarlige for at taste nummeret korrekt. Tilmeldingen er først gældende når betalingen er registeret.

Produktansvar, fortrydelsesret og refundering

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har udbyderen, her moffesmaraton.dk, det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jf. Forbrugeraftaleloven om handel på internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen. Det betyder du ikke kan få refunderet eller overdrage dit start nr. til andre.

ANSVAR, FEJL OG MANGLER

Helbred

Som deltager er det dit ansvar at sikre dig at dit helbred er i orden til at deltage i løbet/distancen.

Ansvar

Som deltager i et moffesmaraton.dk event er du indforstået med, at deltagelse sker på eget ansvar, og at hverken arrangøren, partnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under løbet, og som ikke kan tilskrives moffesmaraton.dk.

Deltagere under 18 år bekræfter desuden, at forældre eller værge har givet accept til den mindreåriges deltagelse i løbet.

Deltagere er ansvarlige for at færdselsloven altid overholdes.

Aflysning og force majeure

I tilfælde af force majeure, eller at politiet/myndighederne fraråde at færdes ude, er der ikke mulighed for refundering eller erstatning af startgebyr og omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Forbehold for fejl og mangler

Moffesmaraton.dk tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser såvel online som på trykt materiale. Al information offentliggøres med forbehold for ændringer.